Feestavond met DJ workshop - DJ op uw eigen feest

Wees de DJ op uw eigen feest

  Maak van deze feestavond helemaal uw feest. Samen met een gezelschap kunt u de kneepjes van het DJ vak gaan leren en erachter komen wie de beste DJ op het feest gaat worden. Met deze workshop zijn jullie helemaal klaar om de DJ op het feest te gaan worden.

  De feestlocatie in het centrum van Leiden kan uw feestavond helemaal compleet maken met diner, borrelarrangement en muziekapparatuur.
  Wij helpen u graag om deze feestavond te organiseren!
  De DJ workshop kan ook zonder gehele feestavond geboekt worden, dit kan op uw eigen locatie of bij onze horecalocatie. In dit laatste geval dient dan wel diner of lunch genuttigd te worden.

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Wanneer u een dagje of avondje uit in Leiden aan het plannen bent kunt u niet om de Burcht van Leiden heen. Een prachtige historische locatie waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken in de natuur.

Hier vlakbij kunt u genieten van een 3 gangen keuze menu.

Ook de ideale locatie om te genieten van een high tea of waar uw workshop of binnen activiteit kan plaatsvinden.

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 6

DJ workshop - topuitje voor muziekliefhebbers

  In 1,5 uur leren jullie alles over DJ's. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ's met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?!

  Prijs is exclusief locatie en reiskosten.

  Prijs per persoon: €36,00
  Duur van de activiteit: 1.5 uur
  Minimaal aantal personen: 7

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Leiden. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Leiden

Leiden is een levendige stad met een rijk cultureel aanbod aan feesten en festivals. Ook op het gebied van muziek, dans en theater heeft u in Leiden voldoende keus.Eén kenmerk van Leiden valt direct op, waar je ook bent: het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Leiden telt bijna 2800 monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één monumentaal centrum.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Leiden met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Leiden ligt in de Randstad dichtbij grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bent u zo aan de kust van Noordwijk of Katwijk. De bereikbaarheid is uitstekend met eigen vervoer en openbaar vervoer.Leiden ligt ook in de Bollenstreek. Alles waar Nederland zo beroemd om is, is te vinden in deze regio. Bollenvelden, eindeloze zandstranden en duinen, pittoreske dorpskernen, de Keukenhof, de Kagerplassen en de stad Leiden met een historische binnenstad en vele musea