Kleed jezelf in Malelions

Kleed jezelf in Malelions

18 november 2022 0 Door Redactie

Jij bent op zoek naar een nieuw favoriet kledingmerk; ik voel het aan alles! Maak je geen zorgen, dit is geen gigantisch verkooppraatje. Ik wil je simpelweg attenderen op een kledingmerk wat bij mij hoog in het vaandel staat, niet alleen vanwege de idealen die het merk hooghoudt met de kleding die ze maken, maar ook door de kleding die er daadwerkelijk gemaakt wordt. Van Malelions truien tot Malelions jas heren en dames, er is voor iedereen wat wils. 

Meer dan een kledingmerk  

Malelions beschrijft zichzelf als ‘lifestyle brand’, en dus niet per se als kledingmerk. Zij zien het dragen van kleding en accessoires niet alleen als iets noodzakelijks, maar iets waarmee je je leven kan veranderen. Iets wat ervoor zorgt dat jij jezelf kan uiten en aan de wereld kan presenteren hoe jij dat graag wilt. Met de producten die ze maken wil Malelions vooral focussen op jonge, dynamische en uitdagende mensen van alle genders; mensen die er een frisse passie voor trends en mode op nahouden, hoe die er dan ook uitziet. Mensen die kleding óók zien als een verlengde van hun persoonlijkheid, en niet simpelweg dingen die ze moeten dragen om zichzelf warm te houden. Zodra je het concept van kleding en mode omarmt als meer dan alleen noodzaak; zodra je jezelf toestaat je te uiten via wat je draagt en hoe je dat draagt, gaat er een wereld voor je open, en Malelions wil daarbij helpen. 

Passie en leiderschap 

Die frisheid, passie en jeugdigheid komt ook terug in de vele en gevarieerde ontwerpen van Malelions. De producten zijn divers en zowel in te zetten als statement pieces als de basis van een outfit. Malelions is een merk wat zich, naast voor passie en frisheid, ook wil inzetten voor mensen die zichzelf willen kleden om iets te bereiken in het leven; leiders, kortgezegd. “Dress for the job you want”, wordt er weleens gezegd, en dat is een motto waar Malelions zeker in past. De kleding is zowel sportief als modieus, gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en lang van goede kwaliteit blijft, en ook nog eens betaalbaar genoeg. Dit is wat Malelions een merk maakt waar je eigenlijk altijd van op aan kan. 

 

Een merk met unieke idealen, goede kleding én een prima prijs; dat zijn de grootste redenen waarom het ook bij jou best een hoog plekje op de lijst mag krijgen. Ga in ieder geval lekker winkelen, en geniet ervan!