Kleed jezelf in Reinders

Kleed jezelf in Reinders

18 november 2022 0 Door Redactie

Jij bent op zoek naar een nieuw favoriet kledingmerk; ik voel het aan alles! Maak je geen zorgen, dit is geen gigantisch verkooppraatje. Ik wil je simpelweg attenderen op een kledingmerk dat bij mij hoog in het vaandel staat, niet alleen vanwege de idealen die het merk hooghoudt, maar ook door de prachtige kleding die ze maken. Van Reinders truien tot de stijlvolle Reinders broek, er is voor iedereen wat wils.

Meer dan een kledingmerk

Reinders beschrijft zichzelf als een ‘lifestyle brand’ en niet enkel als een kledingmerk. Zij zien het dragen van kleding en accessoires niet alleen als iets noodzakelijks, maar als een manier waarmee je je leven kan veranderen. Iets wat ervoor zorgt dat jij jezelf kan uiten en aan de wereld kan presenteren hoe jij dat graag wilt. Met de producten die ze maken wil Reinders vooral focussen op jonge, dynamische en modebewuste mensen van alle genders; mensen die een frisse passie voor trends en mode hebben. Mensen die kleding óók zien als een verlengde van hun persoonlijkheid, en niet simpelweg als iets om zichzelf warm te houden. Zodra je het concept van kleding en mode omarmt als meer dan alleen noodzaak; zodra je jezelf toestaat je te uiten via wat je draagt en hoe je dat draagt, gaat er een wereld voor je open, en Reinders wil daarbij helpen.

Passie en leiderschap

Die frisheid, passie en jeugdigheid komen ook terug in de vele en gevarieerde ontwerpen van Reinders. De producten zijn divers en kunnen zowel als statement pieces als de basis van een outfit dienen. Reinders is een merk dat zich, naast passie en frisheid, ook wil inzetten voor mensen die zichzelf willen kleden om iets te bereiken in het leven; leiders, kortgezegd. “Dress for the job you want”, wordt er weleens gezegd, en dat is een motto waar Reinders zeker bij past. De kleding is zowel sportief als modieus, gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en van goede kwaliteit blijft. Dit is wat Reinders een merk maakt waar je eigenlijk altijd op kunt vertrouwen.

Een merk met unieke idealen, goede kleding én een prima prijs. Dat zijn de grootste redenen waarom Reinders ook bij jou hoog op de lijst mag staan. Ga in ieder geval lekker winkelen en geniet ervan!